Fototentoonstelling in het Sfinks café van 27/03 tot 27/04

Ga naar beneden

Fototentoonstelling in het Sfinks café van 27/03 tot 27/04

Bericht  Tope op do maa 25, 2010 1:00 am

De uitnodiging zoals ik ze per mail gekregen heb, maar zonder toeters of bellen:

Quote

van zaterdag 27 maart tot donderdag 27 mei

MEHMET, MADALENA, FRANCINE, PATRICE, SINGH en HARMEET OP ZOEK
Foto’s van zes asielzoekers en hun kinderen

wij nodigen iedereen uit op de opening van de tentoonstelling op za. 27 maart om 20u30, met hapjes bereid door de asielzoekers

Het lokaal opvanginitiatief voor asielzoekers (LOI) van Boechout voorziet in de materiële opvang van asielzoekers tijdens de periode van het onderzoek van hun asielaanvraag. Ze worden door het OCMW gehuisvest en opgevangen. In februari zijn zes asielzoekers en drie kinderen ingegaan op het voorstel om deel te nemen aan een workshop beeldvorming en fotografie, georganiseerd door het OCMW van Boechout ism Sfinks. Ze werden begeleid door fotografen Inge Driesen en Jef Peeters.

Mehmet, Madalena, Francine, Patrice, Singh en Harmeet & kinderen fotografeerden stukjes van hun leven; mensen, voorwerpen, situaties, ... Een fotografische zoektocht naar hun eigen identiteit. In het Sfinks café tonen ze een selectie van de honderden foto’s die ze maakten.

Foto’s van Madalena Mambinha(Angola), FrancineFuraha Ndimba (Congo), Singh & Harmeet Chitrah Saran & Harsimran (Afghanistan), Patrice Umenze Onyendu & Peace en Precious (Nigeria), Mehmet Tekinalp (Turkije), Jef Peeters en Inge Driesen.

Sfinks café - Heuvelstraat 63a — 2530 Boechout — T 03/455 13 08 (café) — 03/455 69 44 (secretariaat) — alle dagen open vanaf 19u30, zondag vanaf 15u

Unquote

Tope

Aantal berichten : 68
Registratiedatum : 10-10-08
Leeftijd : 70
Woonplaats : Antwerpen

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum