Terug van Senegal

Ga naar beneden

Terug van Senegal

Bericht  dirk op di apr 26, 2011 12:31 pm

Maandagmorgen weer geland op Zaventem na twee weken Senegal. Was sinds augustus 2006 niet meer in Senegal geweest. Ik dacht dat er al wat zou veranderd zijn maar het is er nog even vuil en het is nog even chaotisch op de baan tussen Dakar en Rufisque. Wel prachtig weer gehad. Ik zat aan het strand tussen Camberene en Yoff waar altijd een fris windje waait en waar het dus tussen 20 en 25 was. Nooit heet en zweterig. Het strand waar honderden Senegalezen dagelijks komen sporten (voetballen, worstelen, fitnessen). Voor mij dus ook. Ik vind het wel spijtig dat dit prachtige strand waar je kilomterslang kan wandelen zo vuil is. Voor de rest niets speciaal gedaan. Ook is goeiendag gaan zeggen in de viavia. De mensen die daar werkten zeiden dat het daar niet meer was als vroeger. Ze waren niet te spreken over de nieuwe uitbaatster. 't Was wel tof om weer is ginder te zijn maar na twee weken hadden mijn vrouw, dochtertje en ik er toch genoeg van. Twee weken bij de familie logeren is toch lang genoeg. 't Zal toch weer een paar jaar duren eer we terug gaan en ondertussen zullen we wel ergens anders op vakantie gaan.

dirk

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 21-10-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Terug van Senegal

Bericht  Tania op wo apr 27, 2011 12:12 am

Welkom terug in ons kleine landje waar het nu zomer lijkt en we nog steeds goed functioneren zonder regering Smile maar dat had je al wel door inmiddels.
Is de Via Via terug in werking met Belgische uitbaters Dirk ?

Tania

Aantal berichten : 250
Registratiedatum : 13-10-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Terug van Senegal

Bericht  dirk op wo apr 27, 2011 9:27 am

De viavia wordt gerund door een Belgische vrouw. Een zekere Christa. Ik heb ze zelf niet gezien vermits ze niet daar was toen er iets ging drinken. Er was daar ook een vriendelijk Vlaams meisje dat daar voor een paar maanden komt werken. Ik heb er gepraat met twee vrouwen die er al jaren werken en Khadi en mij herkenden van de vorige keren dat we er iets gingen drinken. De meesten zijn ontslagen.

dirk

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 21-10-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Terug van Senegal

Bericht  kristel op di mei 03, 2011 10:21 pm

Ik ben ook net terug van 3 weken Senegal. We zijn ook een kijkje gaan nemen id Viavia en troffen daar idd een vriendelijk Vlaams meisje aan dat daar stage doet voor een paar maanden. Ik heb de nieuwe uitbaatster, Christa, wel gezien maar niet gesproken.
Had de indruk dat er bijgebouwd was in de viavia (was er al een paar jaar niet meer geweest). Mijn zus heeft er gelogeerd; de bedden en matrassen zijn duidelijk aan vernieuwing toe. Een likje verf is ook welkom in de kamers. Op het eten en de ontvangst viel niets aan te merken.

kristel
Gast


Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Terug van Senegal

Bericht  Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum