Nieuw in Senegal !!!! Auberge Helaba !!!!

Ga naar beneden

Nieuw in Senegal !!!! Auberge Helaba !!!!

Bericht  Belinda op di okt 04, 2011 4:42 pm


Beste Prikbordvrienden,

In de maand juli hebben wij België ingeruild om een nieuw leven te beginnen in Senegal ! Onsh huis en inboedel verkocht en aangekomen eind juli in Senegal eind juli.

Vanaf 1 Oktober hebben wij een B&B opgestart in Toubacouta in de Sine Saloum. Toubacouta is een typisch Senegalees dorpje waar de mensen zeer vriendelijk en behulpzaam zijn !!
De Sine Saloum is uitgeroepen door Unesco tot één van de mooiste plaatsen van Senegal. Dus zeker de moeite waard om deze streek te verkennen.
Onze Auberge bestaat uit 4 stenen hutjes met alle europees comfort. We hebben 14 slaapplaatsen, allemaal uitgerust met badkamer en airco. Er is ook een zwembad aanwezig voor de liefhebbers.
Bekijk eens onze website www.auberge-helaba.com. De website staat nog in zijn startblokken,dwz. moet nog vertaald worden naar het Nederlands en er komen ook nog meer foto's en info op te staan !
De streek is ook gekend om te jagen en te vissen. Dus alle liefhebbers hierheen !!! We hebben ook een waaier aan excursie mogelijkheden, zoals het bezoeken van het eiland Sipo, het schelpeneiland, la plage d'or, waar er eventueel een barbecue kan worden gegeven en 's avonds is het zeker de moeite waard om een excrusie te doen naar het vogeleiland om alle vogels te zien die daar gaan slapen. Het is een bijzonder spectakel dat je zeker moet komen bewonderen.... Dus als je naar Senegal komt en naar de Sine Saloum afreisd, kom dan zeker eens langs bij ons.
Wij beloven jullie een fantastisch verblijf in onze auberge !!!!
Indien nog vragen of leuke reactie's, laat dan iets horen hé !!!!

Vele groetjes en tot gauw in Auberge Helaba
Belinda en Huib

Belinda

Aantal berichten : 6
Registratiedatum : 24-07-09

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum