Houd de geit!

Ga naar beneden

Houd de geit!

Bericht  JanR op ma jan 26, 2009 5:15 pm

Nigeriaanse geit beticht van gewapende overval

Op een politiebureau in Nigeria wordt een geit vastgehouden op verdenking van een gewapende overval. Volgens agenten van de burgerwacht werd er ingebroken in een Mazda 323 en veranderde de dader daarna in een geit.

Het zwart-witte beest zou volgens de buurtbewoners dus een gewapende overvaller zijn die zich via zwarte magie heeft getransformeerd in een geit om op die manier te ontsnappen aan de politie.

'De groep mannen van de burgerwacht kwam binnen om te vertellen dat ze tijdens een patrouille enkele autodieven hadden ontdekt. Ze achtervolgden de jongelui. Een van de jongens ontsnapte terwijl de andere in een geit veranderde', vertelde Tunde Mohammed, de woordvoerder van de Kwara staatspolitie.

'We kunnen het verhaal niet bevestigen, maar de geit blijft wel in voorhechtenis. We kunnen ons verslag niet baseren op magie. We moeten wetenschappelijk kunnen bewijzen dat een mens in een geit kan veranderen', ging Tunde Mohammed verder.

Geloof in hekserij is wijdverspreid in sommige delen van Nigeria. Buurtbewoners kwamen al naar het politiekantoor om de stelende geit te zien. vve

Bron: De Standaard alien

JanR
Gast


Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Houd de geit!

Bericht  eddy op ma jan 26, 2009 5:22 pm

Haha, meneer leest de Standaard, is DeMorgen niet goed genoeg meer, stond anders net hetzelfde in en 'k moest er hard om lachen (benieuwd in wat Tania zou veranderen indien ze in dezelfde toestand zou verkeren confused

eddy
Admin

Aantal berichten : 348
Registratiedatum : 09-10-08
Leeftijd : 74
Woonplaats : Edegem bij Antwerpen

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Houd de geit!

Bericht  JanR op ma jan 26, 2009 5:40 pm

Als we Harry mogen geloven: rendeer
Ik hou het op een rijpe mango lol!

JanR
Gast


Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Houd de geit!

Bericht  Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum