In de ban van Geert Wilders

Go down

In de ban van Geert Wilders

Bericht  ClaudiaSenegal op za okt 11, 2008 12:24 pm

289. Eintrag
Absender: eduard (eddy) peeters
Email:
URL:

Betreff: In de ban van Geert Wilders

Fitna de film van Geert Wilders is nog niet uit of de wereld staat op zijn kop. De film aangekondigd eind januari komt er binnen enkele dagen tenzij op TV tenzij op internet. De internetsite is al gekend fitnademovie.com. Weer een hoop heisa om niets? (Hoeveel mensen zouden daadwerkelijk de Mohammedcartoons gezien hebben toendertijd of ook nog wie heeft het boek 'de duivelsverzen' van Salman Rusdie gelezen) of is die film wel zeer beledigend voor de Moslims?Ik vrees dat het hele gedoe zich gaat verhalen op Nederlanders en christenen in Afrika en Azie met weer tientallen doden.
Nu mag die Wilders een fascist-oen zijn van het zuiverste water, ook in het Moslimkamp kennen ze er wat van. Mullah Marouf van de universiteitsmoskee in Kaboel zei dat iemand die de islam beledigt moet worden geexecuteerd.

6.3.2008 um 17:25
--------------------------------------------------------------------------------
1. Antwort
Absender: eduard (eddy) peeters
Email:
URL:

Betreff: Re: In de ban van Geert Wilders en de parabel van de ezel.
Je kan een ezel zeer gemakkelijk naar het land der vergetelheid leiden, simpelweg met door een wortel voor zijn neus te houden. Gewoon negeren deze hap dan ontneem je hem zijn voedingsbodem.

10.3.2008 um 18:49:19
--------------------------------------------------------------------------------
2. Antwort
Absender: Peter H
Email: Doberden23@msn.com
URL:

Betreff: Re: In de ban van Geert Wilders
Meneer Wilders is behalve een fascist zelf ook een psychopaat van het zuiverste water. Er zijn vele haatzaaiers in de moslimwereld, maar dan gaat hij zelf haat zaaien anti koran. Ik vraag me trouwens af, hoeveel moslims de koran kunnen lezen. En als ze het al kunnen lezen, zeggen ze dat ze het niet mogen lezen. Zoiets als bij de katholieken, die de bijbel, let wel, het oude testament, niet mochten lezen. Want daar stonden ook veel vreemde dingen in, die alleen een gestudeerde priester in de kerk kon uitleggen. Een man als Wilders kan toch zijn zegje doen in het parlement, waarom dan ook nog filmpjes maken...
Deze man deugt van geen kant, alleen weet het OM, het Openbaar Ministerie, nog niet goed raad hoe met deze man om te gaan. Als je hem gevangen zet, maak je een martelaar van hem, dat verhoogt zijn aanhang nog eens, hem de vrije hand laten kan ook niet. Waarschijnlijk wordt de man binnenkort door een moslim fanaat door het hoofd geschoten. Misschien kan hij bescherming zoeken in een psychiatrische kliniek.

7.3.2008 um 01:58:39
avatar
ClaudiaSenegal
Admin

Aantal berichten : 534
Registratiedatum : 09-10-08
Leeftijd : 46
Woonplaats : Het Schone Limburgse Land (NL)

Profiel bekijken http://senegal.actieforum.com

Terug naar boven Go down

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum